„Crodabond CSA“ hidrinto ricinos aliejaus ir sebaco rūgšties kopolimeras

5,00

„Crodabond CSA“ hidrinto ricinos aliejaus ir sebaco rūgšties kopolimeras

Naudojama:
– Plaukų priežiūros priemonėms (kondicionieriams, kaukėms, šampūnams).
– Odos priežiūrai (kremams, serumams).
– Purškiamiems plaukų kondicionieriams.
– Plaukų galiukų serumams.
– Intensyvioms plaukų procedūroms.
– Odelėms aplink nagus.
– Tinka įmaišyti į kosmetikos priemones (1–100 proc. dedama į aliejinę kosmetikos gamybos
fazę).

Kiekis: 30 ml

 

Produkto kodas: CSA Kategorija:
Share

„Crodabond CSA“ hidrinto ricinos aliejaus ir sebaco rūgšties kopolimeras

„Crodabond CSA“ – tai slaptas ginklas kovai su išsišakojusiais, pažeistais plaukų galiukais. Kai plaukai nuolat yra veikiami šarminių medžiagų, žalingų procedūrų – dažymo, balinimo, cheminio sušukavimo, tiesinimo, taip yra pažeidžiami plauko žvyneliai. Jie tarsi „prasiskleidžia“.
Sebaco rūgšties kopolimeras yra sukurtas specialiai plaukų žvyneliams suglausti, sulyginti. Crodabond CSA išlygina plaukų žvynelius, suteikia sveiko blizgesio, elastingumo ir minkštumo taip pat apsaugo plaukus nuo būsimos žalos.

Privalumai:
– „Suglaudžia“ pažeistus plaukų žvynelius.
–  Atkuria suskilinėjusius plaukų galiukus.
–  Sustiprina žvilgesį.
– Užtikrina ilgalaikį plaukų struktūros atkūrimą.
– Ilgam apsaugo plaukus nuo žalos.
– Suteikia plaukams elastingumo ir minkštumo.